Benjámin 1 és 2 kurzusok 

Időpontáprilis 6-7. Marosvásárhely

A kurzus célja: kiképezni olyan személyeket akik 3-7, illetve 8-12 korosztályú gyerekekkel foglalkoznak hitmélyítés céljából: akik biblia-napokat tartanak, szeretnék a “Kérügmát” átadni a gyerekeknek, illetve elvezetni őket arra, hogy megtapasztalják Isten szeretetét. Az “Új élet Krisztusban” kurzus gyerekekre szabott változata a Benjámin kurzus.

 Neked szól, ha:

  • Isten elhívását, hogy a gyerekeket(is) hitre tanítsd már gyakorlod.
  • Vágy van benned, hogy gyerekekkel megoszd a hitedet és nem tudod hogyan kezdd el.
  • Saját gyerekeidnek szeretnéd átadni amit megtapasztaltál Istenből.

A kurzusok nem száraz elméleti anyagok átadásából fognak állni, hanem a résztvevők aktívan be lesznek vonva különböző tevékenységekbe. A képzés közben a résztvevők megtanulhatják a kurzus módszertanát, ugyanakkor megtapasztalják Isten közelségének az élményét is, hogy később ne csak elméletet adjanak tovább, hanem ebből a tapasztalatból merítve tudják Istent közel vinni a gyerekekhez.

Az előadásokban fel lesznek használva díszletek, történetek, szemléltető eszközök, énekek, csoportos tevékenységek, hogy az üzenet minél hatékonyabban eljusson a résztvevőkhöz.

 

A kurzus megálmodója és főelőadója:  Ângela Chineze

  • a Szent András Evangelizációs Iskola Brazíliai, Nemzeti Irodájának az igazgatója
  • közel 15 éve szolgál az evangelizációban, az alábbi országokban: Brazília, Amerikai Egyesült Államok, Portugália, Japán, Kanada, Olaszország, Lengyelország, Magyarország.
  • Társszerzője az Effeta, Jézus lenyűgöző halála, Chat Jézussal, Hogyan evangelizáljunk párbeszédekkel című könyveknek.

 

Ângela Chineze legutóbb múlt év nyáron szolgált Pannonhalmán az Iskola Igazgatójával José H. Prado Floresel a Szent Jeromos, ( “A Szentírás értelmezése”) kurzust tartva a III-ik Európai Szeminárium keretén belül.

 

Hozzájárulás:

egy kurzus(RON) mindkét kurzus(RON)
03. 18-ig kedvezményes ár 150 190
03. 19-25 között jelentkezőknek 160 200
03. 26-30 között jelentkezőknek 200 240

Az árak  tartalmazzák az előadók utazási és ellátási költségeit, a terem bérlést, a pénteki és szombati ebédet, illetve a képzés kellékeinek a költségeit!

Figyelem! A szállást, reggeliket és vacsorákat az ár nem tartalmazza, azt mindenki maga kell megoldja, de tudunk ajánlani szállás a közelben.

 

Kedvesményes bejelentkezési határidő:
2018. március 18. (vasárnap du.11.59).

 

További részletekkel (szállás, étkezési lehetőségek) a későbbiekben jelentkezünk!

Ha érdekel a kurzus, akkor jelezd nekünk a: szentandras.titkarsag@gmail.com email címen, illetve a: +40-744845224-es telefon számon, hogy küldhessünk jelentkezési lapot és  további részletekkel szolgáljunk!

Bejelentkezési Ürlap: ITT

Szeretettel várunk!

A szervező csapat nevében,
Samaj Arnold
Nemzeti Iroda Igazgatója